Yritys

X-Media on suomalainen sisältömarkkinointiyhtiö, jonka päämääränä ovat todelliset tulokset. Tavoitteemme on luoda ja tuoda sinulle sijaa verkossa oikean sisällön ja kohderyhmän avulla. Keskitymme ohjaamaan liikennettä sivustollesi, kasvattamaan yhteydenottoja ja myyntiä.

Olemme autenttinen taho kasvavalla markkina-alueella. Luotettavuus, yhteisymmärrys, tehokkuus ja tahdikkuus ovat asioita, joita vaalimme ehdoitta. Herätämme kiinnostusta perinteisiä markkinointitapoja paremmin. Me emme kaihda haasteita.

Mitä X-Media tekee?

Työmme alkaa sinusta ja ideastasi.

Rakennamme verkoston, joka johdattaa yleisön sinun luoksesi. Muokkaamme ideastasi tunnistettavan brändimedian, joka mahdollistaa mainonnan tai markkinoinnin muiden yritysten kanssa. Hyödynnämme jatkuvasti kasvavaa sosiaalista mediaa sekä maksullista mainontaa. Luomme tuotteesi tai palvelusi ympärille yhteisön, jonka tavoiteltu kohderyhmä tunnistaa omakseen.

Teemme tuotteesi näköistä sisältöä, valitulle kohderyhmälle, suomalaisella osaavalla ja alati kehittyvällä sisältömarkkinoinnilla. Luomme sinulle ja brändillesi jalansijaa maailmanlaajuiseen verkkoon.

Keitä me olemme?

Oskari Kulmala, asiakkuudet

Yhteystiedot

Puhelin: 040 755 7342
Y-tunnus: 2284542-6

Toimipisteemme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomea ja ulkomailla.

X-Media on perustettu vuonna 2009. X-Media on yksityisomistuksessa, se on velaton ja sen toimintaa kehitetään tulorahoituksella.