Sisältömarkkinointiin optimoidut WordPress-kotisivut

Kotisivut ovat astumassa uuteen aikakauteen, jossa teemana on pysyvä kehitys. Pysähtyneisyyttä ei nykyisessä tietoyhteiskunnassa enää katsota sormien lävitse, vaan ihmiset janoavat uutta jatkuvalla syötöllä.

Sosiaalisen median läsnäolo ja integroituminen kotisivuihin on tämän päivän standardi. Oli kyseessä mikä tahansa yritys, paremman liiketoiminnan kannalta sosiaaliset sivut ovat eteenpäin vievä voima.

Sisältömarkkinointiin optimoidut

Pääset luomaan täysin brändisi näköisen sivuston.

Luomalla sisältöä omaan mediaan, omistat sisältösi. Toisin kuten Facebookissa tai muun ison tahon palveluissa, WordPressissä kaikki sisältö on kokonaan vain ja ainoastaan sinun omistuksessa ilman mainoksia.

Myös sosiaalinen media kulkee WordPressin kanssa käsi kädessä. Palvelu mahdollistaa integroitumisen jokaisen käyttämäsi SoMe-palvelun kanssa, joten saat koko verkoston samalle sivulle. Helppokäyttöisyys on WordPressin avainsana, sillä sisällönhallinta ja toteuttaminen on nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi WordPressin avoin lähdekoodi ei kahlitse päivityksissä. Julkaisujärjestelmä takaa innovatiivisen vapauden sivuston kehittämisessä.

Konversio-optimointia unohtamatta

Konversio-optimoinnilla pyritään parantamaan liiketoiminnallisia tavoitteita kävijävirran avulla. Sen apuna käytetään konversioasteita, jotka mittaavat käytännössä sitä, että kuinka hyvin sivustosi toimii tai ei. Tutkitaan käyttäjien kokemuksia ja analysoidaan tietoa, sekä palautetta. Tämän kaiken avulla sivustoa kehitetään tuottavammaksi. 

Muut avainominaisuudet:

Responsiivinen

Mobiililaitteiden vallankumouksen ohella WordPress seuraa mukana. Palvelu skaalautuu myös pienille näytöille ja soveltuu ongelmitta aktiiviseen mobiilikäyttöön. 

Maailman suosituin julkaisujärjestelmä

WordPress on ylivoimaisesti internetin käytetyin sisällönhallintaohjelmisto. Yli 20% internetin verkkosivuista on tehty Wordpressin avulla. 

Huolella konseptoidut kotisivut

WordPress mahdollistaa lähes rajattoman toteutuksen mille tahansa idealle. Lopputuloksen mahdollistaa tällä hetkellä yli 25 000 lisäosaa.

Visuaalisesti tyylikkäät

Kotisivujen ilme on mahdollista räätälöidä mihin tahansa haluamaansa muotoon.

Miellyttävä käyttökokemus loppukäyttäjälle

WordPress on helppo. Hankalan koodaamiseen sijaan, kaikki perustuu pitkälti valintapohjaiseen klikkailuun.

Helppoa julkaisutoimintaa

Julkaiseminen on yksi monista WordPressin käyttöä helpottavista ominaisuuksista. Yksinkertaista ja nopeaa.

Hakukoneystävällinen

WordPress on suunniteltu siten, että hakukoneet löytävät sen helposti ja se tuottaa hakukoneystävällistä merkkausta.

Kustannustehokkuus

Lompakon kannalta WordPressin paras ominaisuus on sen ilmainen käyttö. Käyttö on maksutonta ja kymmenet tuhannet työkalut, joilla muokata sivustoa ovat myös ilmaisia.

Tulevaisuudessakin relevantti julkaisujärjestelmä

WordPressin merkitys tulevaisuudessa tulee kasvamaan räjähdysmäisesti. Se on nyt jo isojen ja pienten brändien mieleen ja kasvulle ei tällä hetkellä näy loppua.

Kaikentyyppisille julkaisijoille

WorldPress julkaisujärjestelmä soveltuu kaikille sisällöntuottajille liiketoiminnasta riippumatta. X-Media on toimittanut kotisivuja tilaajille jotka kattavat laajan kirjon  toimialoja, kuten esim. vedonlyöntisivustot tai viihdesivustot.

Miten toimia seuraavaksi?

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja selvittää tarvittavat yksityiskohdat kirjallista tarjousta varten.