Palvelut

Sisältömarkkinointipalvelut lähtevät liikkeelle huolellisesta tutkimustyöstä. Tämän pohjalta muodostamme osuvan sisältöstrategian, jota lähdemme toteuttamaan brändimedian luomisen ja sisällöntuotannon kautta. Kun sisällöille on keskuspaikkana yrityksen oma brändimedia ja sinne on luotu kohderyhmää liikuttavaa sisältöä, niin aloitamme sisällön järjestelmällisen promoamisen yrityksen omissa, ansaituissa ja maksetuissa medioissa. Tätä kaikkea luonnollisesti mitataan kehittyneen digitaalisen analytiikan avulla. Näiden mittaustulosten perusteella kehitetään jatkossa asiakkaan sisältömarkkinointia kokonaisvaltaisesti.

Mediapalvelut omissa digitaalisissa medioissamme jakautuvat kahteen osaan: mainontakampanjoihin ja sosiaalisen median markkinointikampanjoihin

Sisältömarkkinointipalvelut:

Tutkimus

Prosessin ensimmäisessä vaiheessa selvitetään kysymysten ja vastausten avulla idean potentiaalia - mihin se riittää ja mikä on ensimmäinen tavoite.

Sisältöstrategia

Hyödyntämällä tutkimuksen tuloksia, laadimme strategian tuotettavalle sisällölle. Brändin asettamilla ehdoilla selvitetään, mihin formaattiin panostetaan milläkin tavalla. Nousevatko avainsanaksi videot tai tekstit? Vai onko kyseessä kaikki audiovisuaaliset osa-alueet kattava brändi? Nämä ja moni muu asia antaa itsensä ilmi sisältöstrategiassa.

Lue lisää

Brändimedia

Ehtaa ja luonnollista brändimediaa arvostetaan enemmän tekaistun ja läpinäkyvän esityksen sijaan. Haemme siis todellista minuutta, eikä pakotettua ja keksittyä näytöstä. Olet lopulta yhteydessä ihmisiin, joten inhimillisyytesi korostuu brändimediaa rakentaessa. Pysytään aitoina. Yrityksen brändimedia voidaan rakentaa nykyisten kotisivujen yhteyteen tai voimme yhteistyössä toteuttaa yritykselle kokonaan uudet sisältömarkkinointiin optimoidut WordPress-kotisivut.

Lue lisää

Sisällöntuotanto

Tässä kohtaa ideoista ja ehdotuksista tehdään totta. Sisällöntuotannossa paneudutaan myös hakukoneoptimointiin, jonka avulla sisältö muokataan löydettävään ja tunnistettavaan muotoon hakukoneita varten.

Lue lisää

Promootio

Levitetään sanaa. Hyödynnetään sosiaalisen median laajaa tarjontaa ja valitaan parhaat jakelukanavat. Lisäksi perehdytään maksulliseen mainontaan, joka voi oikealla hetkellä tuottaa yllättävän paljon liikennettä ja uusia asiakkaita. Hyvällä promootiolla käynti ei jää yhteen kertaan, vaan kävijät palaavat uudestaan

Analytiikka

Tilastot, KPI-data, kerääminen ja tulkinta. Analytiikan avulla tilastolliset totuudet auttavat meitä havainnollistamaan sivuston kehitystä. Se on tärkeätä tietoa, jota kuuluu hyödyntää päätöksiä tehdessä. Me autamme tulkitsemaan ja soveltamaan tietoa.
Analytiikka

Lue lisää

Mediapalvelut:

Mainontakampanjat

Näkyvyyden ja tunnistettavuuden edistämisen vuoksi, verkkopalvelumme tarjoavat myös pitkäaikaista tai lyhytkestoista mediatilaa mainoskampanjoiden muodossa. Oli kyseessä sitten kasvava ja aloitteleva yritys tai vakiintunut liikeyhtiö, meiltä löytyy tehokkaita käytännön ratkaisuja näkyvyyden lisäämiseksi.

Sosiaalisen median markkinointikampanjat

X-Median mediapalvelut mahdollistavat myös kattavat sosiaalisen median markkinointikampanjat. Hyödynnämme laajasti sosiaalisen median eri palveluita samanaikaisesti ja pidämme kanavat aktiivisina päivittäin. Lisäksi levitämme tietoa kampanjoista erilaisten uutiskirjeiden ja äänitteiden muodossa.